Resmi Tam Adı |
Rekombinant Fare Sonik Kirpi (rMuSHH) |
sıra |
|
Amino Asit Dizisi |
IVIGPGRGFG KRRHPKKLTP LAYKQFIPNV AEKTLGASGR YEGKITRNSE RFKELTPNYN PDIIFKDEEN TGADRLMTQR CKDKLNALAI SVMNQWPGVK LRVTEGWDED GHHSEESLHY EGRAVDITTS DRDRSKYGML ARLAVESKAFD WVAKYKAVYSKVYSKDKLNALAI SVMNQWPGVK |
Eşanlamlılar |
SHH, HHG-1 |
Erişim numarası |
Q62226 |
gen kimliği |
20423 |
Özet |
Sonik kirpi, kirpi adı verilen memeli sinyal yolu ailesindeki üç proteinden biridir, diğerleri çöl kirpisi (DHH) ve Hint kirpisidir (IHH). hh homologları olarak, SHH'nin geliştirmede en kritik rollere sahip olduğu bulunmuştur. Beyindeki uzuv ve orta hat yapıları, omurilik, zona limitans intrathalamica ve dişler tarafından talamus dahil olmak üzere birçok sistemin modellenmesinde rol oynayan bir morfojen görevi görür. Orada SHH, 20 kDa (24 – 197) N-terminal sinyal alanı (SHH-N) ve 25 kDa (198 – 462) C-terminal alanı oluşturmak için otomatik işleme tabi tutulur ve bilinen sinyalleşme rolü yoktur. |
Kaynak |
Escherichia koli. |
Moleküler Ağırlık |
Yaklaşık 19.8 kDa, 176 amino asit içeren tek bir glikosile edilmemiş polipeptit zinciri. |
Biyolojik aktivite |
Standartla karşılaştırıldığında tamamen biyolojik olarak aktif. Murin C50H3T10/1 hücrelerinin alkalin fosfataz üretiminin indüklenmesiyle belirlenen ED2, 0.5 – 1.0 ug/ml'dir. |
Görünüm |
Steril filtrelenmiş beyaz liyofilize (dondurularak kurutulmuş) toz. |
formülasyon |
PBS, pH 0.2 içinde 7.4 um filtrelenmiş konsantre bir çözeltiden liyofilize edildi. |
endotoksin |
LAL yöntemiyle belirlendiği üzere 1 EU/ug rMuSHH'den az. |
Yeniden yapılandırma |
İçeriği dibe getirmek için açmadan önce bu flakonun kısa bir süre santrifüj edilmesini öneririz. 0.1-0.1 mg/ml'lik bir konsantrasyona kadar %1.0 BSA içeren steril damıtılmış su veya sulu tampon içinde sulandırın. Stok çözeltiler, çalışan kısımlara bölünmeli ve ≤ -20 °C'de saklanmalıdır. Uygun tamponlu solüsyonlarda daha fazla seyreltme yapılmalıdır. |
Kararlılık ve Depolama |
Manuel buz çözme dondurucusu kullanın ve tekrarlanan dondurma-çözülme döngülerinden kaçının.- Alındığı tarihten itibaren 12 ay, tedarik edildiği gibi -20 ila -70 °C.- Sulandırıldıktan sonra steril koşullar altında 1 ay, 2 ila 8 °C.- 3 ay, Sulandırıldıktan sonra steril koşullar altında -20 ila -70 °C. |
Referanslar |
|
SDS-SAYFA |
|
Güvenlik Bilgi Formu (SDS) İndir |
İndirmek için tıklayınız |
Teknik Veri Sayfası (TDS) İndir |
İndirmek için tıklayınız |